Director web

Bursa de conta

Bursa de conta Daca esti expert contabil ,firma de contabilitate sau contabil autorizat, bursa de conta te invita sa-ti spui parerea despre proiectul acesta sau sa ne sugerezi ce ai dorii sa apara pe site. Pentru noi este foarte importanta colaborarea cu partenerii nostrii sau viitorii parteneri care pot fii experti contabili,firme de contabilitate ,sau beneficiari al servicilor contabile. Suntem convinsi ca acest parteneriat poate sa ne faca mai puternici si va avea un mare plus pentru ambele parti avand ca efect pozitiv si cresterea calitatii asupra servicilor de contabilitate. Cele mai pertinente pareri vor fii postate sub forma unui articol pe siteul nostru cu mentionarea numelui dumneavoastra si a datelor de contact (acest lucru se va intampla numai daca doriti dumneavoastra). Noi suntem convinsi ca odata cu data de 01.09.2012 atat firmele care cauta servicii contabile cat si cei care ofera aceste solutii contabile isi vor intensifica activitatea pe bursa noastra de contabilitate deoarece

  • Slogan: Calitate contabila la preturi avantajoase
  • Cuvinte cheie: contabilitate,firma contabilitate,expert contabil

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Bursa de conta'. Administratorii http://www.bursadeconta.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Bursa de conta'. Administratorii http://www.bursadeconta.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bursadeconta.ro
  • Telefon: 0735566189
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: nerva traian 6

Nici un comentariu pentru Bursa de conta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Bursa de conta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul