Director web

Echipamente de protectie pentru industria alimentara

Echipamente de protectie pentru industria alimentara MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente. Produse: - articole din hartie: role prosop hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica, role industriale, lavete industriale pe rola, servetele - articole de unica folosinta: manusi pentru industria alimentara: manusi de latex, manusi de vinil, manusi de menaj, manusi de nitril, halate de protectie, masti chirurgicale, bonete bufante, bonete de hartie, botosi de unica folosinta, sorturi de protectie de unica folosinta, acoperitori maneci , bonete bucatar, manusi de unica folosinta, …; - articole de menaj - detergenti si dezinfectanti - uniforme de lucru

  • Cuvinte cheie: manusi industria alimentara, uniforme de lucru, bonete bucatar, sorturi de protectie, unica folosinta, role prosop hartie, prosoape pliate, salopete de lucru, echipamente de protectie, manusi de menaj

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Echipamente de protectie pentru industria alimentara'. Administratorii https://www.mkd-protect.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Echipamente de protectie pentru industria alimentara'. Administratorii https://www.mkd-protect.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.mkd-protect.ro
  • Telefon: 0752.148.776
  • Fax: 0371.444.145
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, nr.41 Sector 5, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Echipamente de protectie pentru industria alimentara

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Echipamente de protectie pentru industria alimentara sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul