Director web

Electrocardiografe

Electrocardiografe Am pornit proiectul Tesa Medical din dorinta de a aduce inovatie in stilul de magazin de tehnica medicala. Va invitam sa ne accesati magazinul online pentru a vizualiza gama noastra de produse. La Tesa Medical, preturile competitive si produsele de calitate reprezinta blazonul cu care ne mandrim. Comercializam online, pe tesamedical.ro, o gama variata de produse de tehnica medicala.

  • Cuvinte cheie: cadre de mers, electrocardiografe, uniforme medicale, aparatura medicala, fotoliu rulant, nebulizatoare, halat medical, Tesa Medical, Carucior cu rotile, Orteza picior, Talonete ortopedice

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Electrocardiografe'. Administratorii https://www.tesamedical.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Electrocardiografe'. Administratorii https://www.tesamedical.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.tesamedical.ro/
  • Telefon: 0735310101
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: cadre de mers, electrocardiografe, uniforme medicale, aparatura medicala, fotoliu rulant, nebulizatoare, halat medical, Tesa Medical, Carucior cu rotile, Orteza picior, Talonete ortopedice

Nici un comentariu pentru Electrocardiografe

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Electrocardiografe sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri