Director web

Materiale turnatorii si aluminiu

Materiale turnatorii si aluminiu Va oferim o gama completa de produse si materiale necesare in turnatorii. Firma noastra SCOTFORTH 2009 SRL activeaza de peste 10 ani in industria de turnatorie timp in care am acumulat foarte multa experienta astfel ca va intimpinam cu oferte personalizate pentru necesitatile fiecarui client. Avem propriul depozit ceea ce ne permite sa pastram un stoc consistent de materiale pentru turnatorii motiv pentru care va putem satisface cererea intr-un timp extrem de scurt.

  • Cuvinte cheie: echipamente de masurare si control aliaje de Al, turnare sub presiune, oale de turnare, cuptoare de topire, creuzete de grafit, agenti de carburare, silicat de sodiu pentru modele complicate, nisip pe

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Materiale turnatorii si aluminiu'. Administratorii http://www.materiale-turnatorii.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Materiale turnatorii si aluminiu'. Administratorii http://www.materiale-turnatorii.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.materiale-turnatorii.ro
  • Telefon: 0760.610.347
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Giurgiu
  • Localitate: Ogrezeni
  • Adresa: str. Principala nr. 898

Nici un comentariu pentru Materiale turnatorii si aluminiu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Materiale turnatorii si aluminiu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul