Director web

Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN

Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN Casa de Ajutor Reciproc Nova Vita Iasi vine in ajutorul membrilor sai prin acordarea de imprumuturi de bani cu dobanda mica, intr-un timp scurt. Aceasta oferta imprumuturi pe termen scurt(1-12 luni), pe termen mediu(12-24 luni), in regim de urgenta(1-4 saptamani). Dobanda poate varia in functie de vechimea in cadrul Casei de ajutor reciproc. Se acorda o reducere la dobanda pentru membrii vechi ai Sindicatului Nova Vita sau daca se o incheie o polita de asigurare RCA, CASCO sau LOCUINTA. Se pot acorda imprumuturi URGENTE in maxim 24h cu o dobanda de 20% an fara a avea vechime in cadrul CAR.

  • Slogan: Casa de Ajutor Reciproc Nova Vita IFN IASI ofera imprumuturi rapide in bani in cel mai scurt timp.
  • Cuvinte cheie: car iasi, casa de ajutor reciproc iasi, imprumut urgent bani iasi , nova vita ifn iasi, imprumuturi car iasi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN'. Administratorii http://www.imprumuturicar.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN'. Administratorii http://www.imprumuturicar.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.imprumuturicar.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Iasi
  • Localitate: Iasi
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Casa de ajutor reciproc IASI Nova Vita IFN sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri