Director web

Cazare Mamaia Nord

Cazare Mamaia Nord Apartament in regim hotelier cu vedere la mare, la 30 metri de plajă, situat în cadrul complexului Summerland Mamaia Nord. Apartamentul are un dormitor, living cu canapea extensibilă şi loc de luat masa, bucătărie complet utilată, baie cu duş. Dotări: prosoape şi lenjerie, masă şi fier de călcat, uscător de păr, produse de curăţenie, maşină de spălat, cuptor cu microunde, aer condiţionat, filtru cafea, prăjitor de pâine, centrală proprie.

În imediata apropiere a apartamentului, se găsesc cluburile FRATELLI BEACH, EGO BEACH, CRAZY, LOFT, LE GAGA, BREEZE. Aveti acces rapid pe plajele: PURO BEACH, CRAZY BEACH, H2O, IPA NERA şi KUDOS

  • Slogan: Va oferim un apartament cu vedere la mare
  • Cuvinte cheie: apartament mamaia, cazare mamaia, apartament summerland mamaia, apartament de inchiriat mamaia, apartament regim hotelier mamaia

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare Mamaia Nord'. Administratorii http://www.delsolmamaia.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare Mamaia Nord'. Administratorii http://www.delsolmamaia.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.delsolmamaia.ro
  • Telefon: 0745778923
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Mamaia (municipiul Constanta)
  • Adresa: B-dul Mamaia nr. 550

Nici un comentariu pentru Cazare Mamaia Nord

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare Mamaia Nord sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri