Director web

Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde

Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde Intr-un tinut in care istoria si traditiile Bucovinene se imbina, intr-un cadru natural deosebit, intr-o zona linistita, pensiunea Casa Verde va ofera beneficiul unei vacante de exceptie, liniste, aer curat, verdeata si ospitalitate. Situata la doar 200 de metri de Manastirea Voronet, Casa Verde, iese in evidenta atat prin amplasare, cat si prin ambianta interioara, generozitatea spatiilor si atentia la detalii. Toate acestea contribuie la punctele noastre forte.

Primirea oaspeţilor se face în 5 camere matrimoniale şi o cameră triplă. Acestea beneficiază de confort sporit şi mobilă modernă, ba mai mult decât atât fiecare cameră este dotată cu baie proprie. 

Pensiunea Casa Verde îţi oferă internet Wi-Fi GRATUIT de înaltă viteză pe întreaga suprafaţă a acesteia.

Pensiunea Casa Verde din Voronet dispune de o bucătărie complet echipată şi utilată astfel încât să-ţi poţi permite să-ţi faci orice îţi doreşti să mănânci având toate uneltele şi echipamentele la dispoziţie.

  • Cuvinte cheie: cazare voronet, pensiune voronet, cazare bucovina, pensiune bucovina, internet

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde'. Administratorii http://www.casaverdevoronet.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde'. Administratorii http://www.casaverdevoronet.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.casaverdevoronet.com
  • Telefon: 0748 270 782
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Gura Humorului
  • Adresa: Str. Voroneţ cod postal 725301 Gura Humorului

Nici un comentariu pentru Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare Voronet la Pensiunea Casa Verde sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri