Director web

Yesterday Bucuresti

Yesterday Bucuresti Hotel 3 stele Bucuresti. Situat in una dintre cele mai dinamice zone ale orasului, Orhideea, hotelul Yesterday este amplasat la intersectia a doua mari artere ale orasului – pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii – si ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului si catre aeroport. Aflat la cateva minute de statia de metrou Grozavesti, hotelul se afla in proximitatea a numeroase puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri: Palatul Cotroceni, SEMA Parc, AFI Cotroceni Mall, Gradina Botanica, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord, Institutul Politehnic. Ne puteti contacta oricand in cazul in care veti dori sa primiti servicii de calitate din partea unui hotel din Bucuresti. Detinem de asemenea si restaurant in sector 6 in care puteti petrece mereu clipe minunate.

  • Slogan: Hotel 3 stele Bucuresti
  • Cuvinte cheie: hotel sector 6, hotel bucuresti, hotel 3 stele bucuresti, restaurant sector 6, restaurant grozavesti, restaurant nunta​,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Yesterday Bucuresti'. Administratorii http://www.yesterday.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Yesterday Bucuresti'. Administratorii http://www.yesterday.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.yesterday.ro
  • Telefon: 0737001008
  • Fax: 0213408585
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Str. Economu Cezarescu nr.8, Sector 6, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Yesterday Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Yesterday Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul