Director web

Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese

Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese Hey Princess este un brand 100% romanesc si va propune colectii inedite de rochite si accesorii de fetite. Produsele noastre se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 3 luni - 10 ani. Rochitele, executate integral in Romania, sunt create in serii limitate, pentru a oferi diversitate si unicitate. Materialele folosite sunt pretioase, delicate de la tafta, brocard, stofe de lana pana la matase, voal, organza brodata, care in mainile iscusite ale designer-ilor nostri prind contur si forme transformandu-se in rochite deosebite, inedite, dar care isi mai pastreaza aerul inocent al copilariei, iar in interior sunt captusite integral cu bumbac natural. Creatiile noastre pot fi personalizate pentru grupuri care participa la diferite evenimente memorabile, astfel incat prin vestimentatia lor micutele printese sa intregeasca tabloul de poveste a unor nunti sau botezuri. Modelele sunt prezentate in Showroom sau pot fi admirate si achizitionate on-line pe www.heyprincess.ro ori in expozitii.

  • Slogan: Hey Princess - Rochite printese
  • Cuvinte cheie: rochii fetite, rochite fetite, hey princess, rochii fete, rochite fete, rochii copii, rochite copii, rochii ocazie copii, rochii bebe, rochite bebe

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese'. Administratorii http://www.heyprincess.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese'. Administratorii http://www.heyprincess.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.heyprincess.ro
  • Telefon: +40 (729) 255 745
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Str. Vlad Judetul, nr. 47, Sector 3, 031305, Bucuresti, Romania

Nici un comentariu pentru Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri