Director web

Promotii Franke

Promotii Franke Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.

  • Slogan: Promotii Franke
  • Cuvinte cheie: baterii, chiuvete, electrocasnice

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Promotii Franke'. Administratorii http://www.frankemagazinonline.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Promotii Franke'. Administratorii http://www.frankemagazinonline.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Promotii Franke

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Promotii Franke sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul