Director web

Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice.

Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice. Reparatii-frigidere.ro asigura servicii de cea mai buna calitate atat pentru zona frigo ca reparatii frigidere, reparatiii combine frigorifice, service pentru vitrine vinuri, cat si pentru alte echipamente electrocasnice ca mentenanta uscatoare rufe, reparatii masini de spalat vase, service cuptoare electrice. Pentru toate aceste tipuri de echipamente asiguram servicii indiferent de marca sau model.

  • Slogan: Cheama specialist service frigidere sau alte echipamente frigotehnice si reparatii uscatoare rufe sau service cuptoare electrice pentru a avea garantia unei lucrari durabile
  • Cuvinte cheie: Reparatii frigidere,Reparatii frigidere Bucuresti,Service frigidere,Service frigidere Bucuresti,Reparatii camere frigorifice,Service camere frigorifice

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice.'. Administratorii http://www.reparatii-frigidere.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice.'. Administratorii http://www.reparatii-frigidere.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.reparatii-frigidere.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice.

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Asiguram in Bucuresti servicii de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, vitrine vinuri, uscatoare rufe, masini spalat vase, cuptoare electrice. sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul