Director web

AutoImpuls

AutoImpuls Sunteti in cautarea unui DJ cu experienta care sa fie si un bun maestru de ceremonii (MC) ? Vreti ca la nunta voastra sa aveti un adevarat show ? Evenimentele din viata voastra sunt prea valoroase pentru a fi incredintate unei persoane fara experienta. Dj-ii nostri stiu cum sa completeze evenimentele cu creativitate. Putem sa va alocam dj-ul cel mai potrivit pt dvs in functie de cerinte si muzica solicitata ( DJ specializati pe retro, traditional, modern - DJ club, DJ profesor de dans). Toate acestea vin sustinute atat de sistemul nostru profesional de sunet si lumini, cat si de experienta sutelor de evenimente sustinute atat in sali acoperite, cat si in aer liber. In plus, suntem printre putinele firme care au contracte incheiate si licente de difuzare a muzicii cu casele de discuri (UPFR) si uniunea interpretilor ( CREDIDAM ), absolut necesare pentru functionarea in legalitate.

  • Slogan: Suntem o echipa de profesionisti axata pe satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientului.
  • Cuvinte cheie: sonorizare, muzica, nunta, playlist, dj, nunti, botez, majorat, banchet, oradea, bihor, ieftin, nunta oradea, nunti oradea, lumini,foto, video, dj oradea, autoimpuls, dj nunta

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'AutoImpuls'. Administratorii http://www.autoimpuls.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'AutoImpuls'. Administratorii http://www.autoimpuls.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.autoimpuls.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa: Oradea

Nici un comentariu pentru AutoImpuls

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul AutoImpuls sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul