Director web

Centru unic de documente

Centru unic de documente Centrul Unic de Documente, înființat în anul 2007, reprezintă stabilitate, profesionalism, având ca scop calitatea înaltă a oricărui serviciu prestat și este axat pe atingerea rezultatelor oportune pentru beneficiar, oferind cele mai rezonabile prețuri. Membrii echipei companiei sunt foarte bine pregătiți și disponibili în orice moment, dornici de a oferi explicații, susținere pentru fiecare. Domeniul nostru de activitate este direcționat spre piața de furnizare a serviciilor din România și Federația Rusă. Pe lângă amplitudinea servicilor prestate, aveți oportunitatea de a adresa întrebări personalului nostru, care vă va ajuta întru soluționarea problemelor parvenite pe parcursul întocmirii dosarului dumneavoastră.

  • Cuvinte cheie: Cetatenie romana, cetatenia R. Moldova, cetatenie rusa, servicii transport, servicii apostila, servicii de traduceri, servicii avocatura

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Centru unic de documente'. Administratorii http://documente.md pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Centru unic de documente'. Administratorii http://documente.md pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://documente.md
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Alba
  • Localitate: Alba Iulia
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Centru unic de documente

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Centru unic de documente sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri