Director web

Reparatii frigidere Bucuresti

Reparatii frigidere Bucuresti Asiguram servicii de service si reparatii frigidere, reparatiii combine frigorifice, service pentru vitrine de vinuri si in general toata gama de reparatii si service echipamente frigorifice indiferent de marca sau model. Asiguram de asemenea serviciu de urgenta pentru reparatii echipamente frigorifice si oferim garantie generoasa pentru manopera lucrarilor efectuate.

  • Slogan: Asiguram specialist reparatii frigidere sau alte echipamente frigotehnice si reparatii uscatoare rufe sau congelatoare precum si garantia unor lucrari durabile
  • Cuvinte cheie: Reparatii frigidere,Reparatii frigidere Bucuresti,Service frigidere,Service frigidere Bucuresti,Reparatii camere frigorifice,Service camere frigorifice

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Reparatii frigidere Bucuresti'. Administratorii http://www.servicereparatiifrigidere.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Reparatii frigidere Bucuresti'. Administratorii http://www.servicereparatiifrigidere.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.servicereparatiifrigidere.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Reparatii frigidere Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Reparatii frigidere Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri