Director web

Xcurier servicii de curierat

Xcurier servicii de curierat Compania X CURIER a fost infiintata în urma unei analize amanuntite a nevoilor de servicii profesioniste de curierat identificate pe piata romaneasca. In viata, pentru a nu rata nici o ocazie este important sa fii mereu LA TIMP. Pentru ca stim ca orice colaborare se bazeaza pe seriozitate, pe respectarea termenelor si a promisiunilor facute, X CURIER este alaturi de dumneavoastra, clientul nostru, si va sustine prin servicii de calitate, care sa va ajute la onorarea angajamentelor facute partenerilor dumneavoastra de afaceri.

  • Cuvinte cheie: firma curierat, firma de curierat, curier rapid, servicii curierat, servicii de curierat, expeditie curierat, cel mai bun curier, la timp curier, trimiteri postale, transport colete, colete, colete i

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Xcurier servicii de curierat'. Administratorii http://www.xcurier.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Xcurier servicii de curierat'. Administratorii http://www.xcurier.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.xcurier.ro/
  • Telefon: 0786860066
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa: Strada Predeal, nr. 26, cod 400073, Cluj, Cluj Napoca

Nici un comentariu pentru Xcurier servicii de curierat

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Xcurier servicii de curierat sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul