Director web

Fotograf bucuresti

Fotograf bucuresti Se spune că o imagine vorbeşte mai mult decât o mie de cuvinte. Ele se pierd în uitare alungate de timp, aşa cum praful se şterge uşor de pe un cufăr vechi. Rămâne însă comoara dinăuntru, rămâne acea expresie a chipului străpuns de emoţie, zâmbetul, senzaţia de fericire şi strălucirea din ochi. Să păstrezi cuvintele, deschizi jurnalul. Să păstrezi imaginea, deschideai ochii. Acum, deschizi aparatul de fotografiat, precum un pictor ce-şi pregăteşte cu îndemânare pensulele şi culorile pentru a realiza un tablou ce dureaza întreaga viaţă. Mulţi ştim să scriem, însă puţin cei care cunosc arta redării emoţiilor în culori şi imagini, precum tabloul, precum fotografia. Cu toţii putem să desenăm un soare, dar sunt puţini care-i pot reda strălucirea. Mulţi pot să creioneze o lacrimă, însă cine poate contura durerea ? Oricine poate să fotografieze marea, dar cine poate captura amintirile de pe malul ei ?

  • Slogan: Fotografia ca arta
  • Cuvinte cheie: fotograf iasi,fotograf bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Fotograf bucuresti'. Administratorii http://www.nicubostan.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Fotograf bucuresti'. Administratorii http://www.nicubostan.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.nicubostan.com
  • Telefon: 0753399782
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Fotograf bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Fotograf bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri