Director web

Fotograf nunta Pitesti

Fotograf nunta Pitesti Fotograf Pitesti Fotograf Nunta Pitesti – Echipa noastra de fotografi nunta din Pitesti, va fi alturi de dumneavoastra pe toata durata evenimentului (Cununie Civila, Obiceiuri si Traditii, Cununie Religioasa, Sedinta foto (minim 1h), Petrecerea – Sedinta foto TRASH THE DRESS, intr-o locatie aleasa de fotograf impreuna cu dvs.– minim 1300 fotografii editate din punct de vedere al contrastului, luminozitate, white balance, corectie de culori, cropping, backlight, sharppening – 30 fotografii exponentiale editate profesional (corectii de ten, corectii vestimentatie, inlaturarea obiectelor din background etc. – minim 2 ore de filmare prelucrata si personalizata profesional, la calitate HD, wide in format mp4. – videoclip generic cu momentele importante din timpul evenimentului pe o melodie aleasa de dumneavoastra. Suntem o echipa de fotografi de nunta din Pitesti, o echipa formata din prieteni care sunt o familie. Cu o pasiune în comun, fotografie de nunta Pitesti.

  • Cuvinte cheie: fotograf pitesti, fotograf nunta pitesti, fotograf mioveni, fotograf nunta, cameraman pitesti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Fotograf nunta Pitesti'. Administratorii http://www.fotograf1.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Fotograf nunta Pitesti'. Administratorii http://www.fotograf1.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.fotograf1.ro
  • Telefon: 0754807964
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa: calea dragasani

Nici un comentariu pentru Fotograf nunta Pitesti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Fotograf nunta Pitesti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri