Director web

Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile

Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile DOM Automobile este o companie specializata in importul de autoturisme din piata nord-americana dar si de pe cea europeana. In cei 4 ani de cand a fost inaugurat primul showroom din Bucuresti, au fost importate peste 2.000 de autoturisme premium. Principalele avantaje ale Dom Automobile sunt: termenele de livrare scurte, preturile practicate precum si numeroasele autoturisme de stoc, cu livrare imediata, alaturi de autoturismele pentru drive-test, dar si marci celebre si modele exclusiviste de pe piata americana si europeana. Va asteptam cu placere in showroom-ul nostru, de Luni pana Vineri, intre orele 09-18, iar Sambata intre orele 10-14!

  • Slogan: autoturisme noi, premium si second hand
  • Cuvinte cheie: autoturisme lux, premium, dealer BMW, Mercedes, Infiniti, Toyota, Audi, Lexus, second hand, dealer Porsche, autoturisme hibride, hybride, masini lux, land rover romania, range rover romania, jeep cher

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile'. Administratorii http://www.domautomobile.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile'. Administratorii http://www.domautomobile.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.domautomobile.ro
  • Telefon: 0212420360
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Voluntari
  • Adresa: Sos. Bucuresti Nord, Nr. 14, Voluntari, Ilfov

Nici un comentariu pentru Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Autoturisme Premium Noi si Second Hand - DOM Automobile sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri