Director web

Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car

Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car Cautati o firma de inchirieri auto Timisoara? MVM Rent a car Timisoara va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto la preturi ieftine incepand de la 10 euro pe zi pentru masina inchiriata. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare ( asigurare obligatorie, asigurare Casco, rovinieta ). Avem masini fiabile cu km putini, intretinute corespunzator conform specificatiilor producatorului. Autoturismele propuse de societatea noastra sunt intr-o gama foarte diversificata, atat diesel cat si benzina, la preturi corecte pentru nivelul de trai din ziua de azi. Oferim mașini spre închiriere atât pe termen lung cât și pe termen scurt. În caz dacă nu posedați un carnet de conducere, vă oferim mașini cu șofer.Inchirierea unui automobil este solutia cea mai convenabila. Fie ca doriti sa inchirati un autoturism economic si ieftin dar in acelasi timp sigur, nevoile dumneavoastra vor fi satisfacute la cel mai inalt nivel.

  • Slogan: Cautati o firma de inchirieri auto Timisoara?

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car'. Administratorii http://www.auto-rent-timisoara.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car'. Administratorii http://www.auto-rent-timisoara.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.auto-rent-timisoara.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Timis
  • Localitate: Timisoara
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Inchirieri auto si masini Timisoara - MVM Rent A Car sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri