Director web

Transport marfa camion sau tir

Transport marfa camion sau tir Oferim solutii de transport marfa generala, frigorific, adr, agabaritic, marfa paletizata, vrac, containere, transport complet sau transport la grupaj. Century Alex Travel este o firma de transport din Romania cu multa experienta in transport international. Century Alex Travel transporta, acopera orice tip de transport in toata europa.

  • Cuvinte cheie: transport tk, duba frigorifica transport, camion frigorific, transport containere, conventie cmr, transport cherestea, produse din lemn, camionete cu prelata, camionete cu structura inchisa, dube, van

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Transport marfa camion sau tir'. Administratorii http://www.transport-marfa-international.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Transport marfa camion sau tir'. Administratorii http://www.transport-marfa-international.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.transport-marfa-international.com
  • Telefon: 0752086908
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Str. Baldana, Nr 13B, Sector 4, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Transport marfa camion sau tir

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Transport marfa camion sau tir sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri