Director web

AnveloShop : magazin online de anvelope si jante

AnveloShop : magazin online de anvelope si jante AnveloShop este unul din leaderii comertului online de anvelope si jante auto pentru toate categoriile de turisme, autoutilitare si 4x4. Alegerea exclusiva facuta de AnveloShop pentru comertul online de anvelope si jante a permis concentrarea tuturor resurselor materiale si umane in scopul de a oferi prin intermediul internetului anvelope si jante la cele mai bune preturi. Beneficiind de o importanta suprafata de depozitare si de un stoc constant de peste 200 000 de anvelope reprezentand peste 3000 de profile si dimensiuni de cauciucuri, AnveloShop onoreaza prin intermediul site-ului sau anveloshop.ro toate solicitarile si comenzile de anvelope si jante. Astfel, gama de anvelope comercializate de AnveloShop acopera peste 95% din parcul auto national. Calitatea contactului, atat telefonic cat si prin mail, asigurat de operatorii si consilierii AnveloShop, asigura o stransa legatura cu clientii nostri care doresc anvelope sau jante. Asiguram metode de plata securizate si ramburs curier.

  • Slogan: AnveloShop – calitate, rapiditate, seriozitate
  • Cuvinte cheie: anvelope, anvelope vara, anvelope iarna, anvelope 4x4, anvelope autoutilitare, cauciucuri, pneuri, jante, jante aliaj, jante otel, jante aluminiu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'AnveloShop : magazin online de anvelope si jante'. Administratorii http://www.anveloshop.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'AnveloShop : magazin online de anvelope si jante'. Administratorii http://www.anveloshop.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.anveloshop.ro
  • Telefon: 0721000233
  • Fax: 0233237269
  • Judet: Neamt
  • Localitate: Savinesti
  • Adresa: str uzinei 1

Nici un comentariu pentru AnveloShop : magazin online de anvelope si jante

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul AnveloShop : magazin online de anvelope si jante sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri