Director web

ELJ Automotive SA

ELJ Automotive SA ELJ Automotive SA activeaza in domeniul productiei de componente auto si non-auto, realizate prin injectie, suflare, termopresare de mase plastice si asamblare, dezvoltatoare de proces si produs conform standardului ISO TS 16949. Incepand cu anul 2006 ELJ Automotive SA a devenit membra a grupului NCH Advisors Inc, din care mai fac parte si companii precum Netbridge (IT), Active International (companii de brokeraj), LibraBank (din domeniul bancar), Vel Pitar (companii din industria alimentara), Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj , UMEB , Electrotehnica (companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor), United Capital (real estate).

  • Cuvinte cheie: ELJ Automotive SA activeaza in domeniul productiei de componente auto si non-auto, realizate prin injectie, suflare, termopresare de mase plastice si asamblare, dezvoltatoare de proces si produs confo

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'ELJ Automotive SA'. Administratorii http://www.elj-automotive.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'ELJ Automotive SA'. Administratorii http://www.elj-automotive.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.elj-automotive.ro/
  • Telefon: +40.245.651.139
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Strada Garii nr 101, 135500

Nici un comentariu pentru ELJ Automotive SA

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul ELJ Automotive SA sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri