Director web

Hotel de anvelope Bucuresti

Hotel de anvelope Bucuresti AndoService va pune la dispozitie serviciul de depozitare anvelope atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii. La hotelul nostru de anvelope din Bucuresti veti avea urmatoarele avantaje: pastrare in siguranta a anvelopelor, depozitare intr-un mediu optim, economie de spatiu, anvelopele depozitate sunt etichetate si nu exista posibilitatea sa fie incurcate intre ele. Inainte de etichetare si depozitare, se verifica banda de rulare, adancimea canelurilor si carcasa anvelopei.

  • Cuvinte cheie: jante aliaj, anvelope, anvelope vara, anvelope iarna, jante, jante auto, jante tabla, jante otel, hotel anvelope, hotel de anvelope, service roti bucuresti, hotel anvelope bucuresti, depozitare anvelo

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Hotel de anvelope Bucuresti'. Administratorii http://www.vreau-anvelope.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Hotel de anvelope Bucuresti'. Administratorii http://www.vreau-anvelope.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.vreau-anvelope.ro
  • Telefon: 0728179329
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Hotel de anvelope Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Hotel de anvelope Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri