Director web

magazin de calculatoare second hand

magazin de calculatoare second hand Magazinul nostru online iti pune la dispozitie service calculatoare dar si un sortiment variat de calculatoare second hand, laptop-uri,componente calculatoare, monitoare, periferice,LCD, audio&video toate fiind brand-uri, retelistica. Iti oferim deasemenea servicii de consultanta si diagnosticare gratuita. Cu noi ai posibilitatea de a economisii timp, chemandu-ne la tine acasa!!! Telefonic sau online de la noi vei avea intotdeauna un raspuns la problema ta!

  • Cuvinte cheie: calculatoare second hand, reparatii calculatoare, laptop ieftin, monitoare SH, componente calculator SH, LCD second hand, placa de baza ieftina, pret procesor, hard disk calculator

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'magazin de calculatoare second hand'. Administratorii http://www.piese-it.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'magazin de calculatoare second hand'. Administratorii http://www.piese-it.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.piese-it.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru magazin de calculatoare second hand

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul magazin de calculatoare second hand sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul