Director web

Ceasuri online

Ceasuri online Comanda online ceasuri de calitate premium. Numai aici gasiti o gama foarte variata de ceasuri online la preturi promotionale. Produsele din oferta noastra de ceasuri online se adreseaza celor care stiu ce cumpara si isi doresc un raport pret/calitate mai mult decat corect.

  • Cuvinte cheie: ceasuri de mana, ceasuri replica, ceasuri online

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ceasuri online'. Administratorii http://www.eceasuridemana.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ceasuri online'. Administratorii http://www.eceasuridemana.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.eceasuridemana.ro
  • Telefon: 0756624888
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Bucuresti

Un comentariu pentru Ceasuri online

  • Noile.ro

    Proprietarii site-ului va informeaza ca: Majoritatea ceasurilor de mana barbatesti si de dama prezentate sunt ceasuri replica si nu au legatura cu fabricantul al carui nume este mentionat! Aceste ceasuri replica functioneaza ireprosabil si sunt similare originalului ca finisaje, inscriptii, design, marime, greutate. In nici un caz nu prezentam aceste produse ca fiind originale, ci intr-un scop informativ, educational. De asemenea, marcajul "Swiss Made" este facut in scopul asemanarii cu originalul si nu sustinem ca ceasurile sunt elvetiene.

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ceasuri online sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri