Director web

EdituraCrisan.ro

EdituraCrisan.ro Editura CRISAN produce intre 30-50 de carti pe an pentru copii intre 0 si 7 ani. Acestea sunt carti cu povesti clasice sau mai putin cunoscute, carti cu imagini tridimensionale, carti cartonate pentru cei foarte mici, cu ferestruici, cu puzzle, carti cu insertii, carti educative, carti religioase, carti cu autocolante, carti sonore, carti de colorat, carti-album, etc.

  • Cuvinte cheie: carti copii, carti pentru copii, carti cresterea copilului, carti educative, carti de colorat, carti cu activitati, carti cartonate, carti cu autocolante, carti cu jocuri, carti cu sunete carti de cra

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'EdituraCrisan.ro'. Administratorii http://www.edituracrisan.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'EdituraCrisan.ro'. Administratorii http://www.edituracrisan.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.edituracrisan.ro
  • Telefon: 0729185333
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Hunedoara
  • Localitate: Deva
  • Adresa: Deva, Str. M. Viteazu, bl 47, ap. 1, 330091, jud. Hunedoara

Nici un comentariu pentru EdituraCrisan.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul EdituraCrisan.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri