Director web

MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie

MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie Societatea mixta romano-italiana M.C.H. PROD. S.R.L. functioneaza in domeniul industriei mobilei (cu precadere in domeniul blaturilor si accesoriilor de bucatarie). Colaboram cu furnizori de prestigiu din Italia (Eurocom Spa; INOXA Industrie; VOLPATO Industrie; GIEFFE Italia), capabili sa ofere pietei romanesti produse moderne de o calitate care sa satisfaca si cea mai exigenta clientela. Cea mai moderna bucatarie, cel mai elegant, rafinat si prestigios mobilier au intotdeauna un numitor comun: componentele in post-forming (blaturi de bucatarie, fronturi de usi, etc.) si accesorii de la MCH PROD SRL. Comercializam blaturi de bucatarie, blaturi de birou, blaturi de masa, picioare de plastic pentru mobilier, picioare de masa, accesorii dressing, scurgatoare de vase, plinte si inaltatoare de aluminiu sau PVC, bare turo, bare ovale, bare rotunde.

  • Slogan: Mch Prod SRL
  • Cuvinte cheie: blaturi bucatarie, blaturi birou, blaturi masa, picioare plastic, picioare masa, accesorii dressing, scurgatoare de vase, plinte, inaltatoare, bare turo, bare ovale, bare rotunde, cosuri metalice, cos

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie'. Administratorii http://www.mch.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie'. Administratorii http://www.mch.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.mch.ro
  • Telefon: 0212326565
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str. Musetesti 25 - 27

Nici un comentariu pentru MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul MCH Prod SRL producator mobilier si accesorii de bucatarie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri