Director web

MNF Logistic Construct SRL

MNF Logistic Construct SRL Firma de constructii cu sediul in Bucuresti, specializata in lucrari de amenajari si finisaje interioare, pentru apartamene, case si spatii de birouri. Societatea noastra se ocupa de tot ce tine de amenajari si finisaje interioare si exterioare. Beneficiarii nostri sunt atat persone fizice cat si companii, care doresc amenajarea locuintei sau reamenajarea cladirilor de birouri existente, noi venind in intampinarea lor cu servicii complete de inalta calitate, incepand de la proiect si executie, pana la receptie, noi oferim solutii eficiente pentru toate etapele proiectului.

  • Cuvinte cheie: amenajari interioare , constructii case la cheie , constructii case la rosu , proiectare si consultanta in constructii

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'MNF Logistic Construct SRL'. Administratorii http://www.fmlogistic-construct.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'MNF Logistic Construct SRL'. Administratorii http://www.fmlogistic-construct.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.fmlogistic-construct.ro
  • Telefon: 0734329307
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru MNF Logistic Construct SRL

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul MNF Logistic Construct SRL sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul