Director web

Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire

Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire Infiintata in anul 1999, S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor pentru constructii promovand sisteme de instalatii sanitare, de incalzire (clasice si prin pardoseala), solare, de aspiratie centralizata, pompe de caldura. S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este de 8 ani dealer-ul nr. 1 in Romania al sistemelor de instalatii produse de societatea germana REHAU. Strategia de a folosi experienta si calificarea in domeniul instalatiilor pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, impreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu. Marturie a acestui lucru, sta faptul ca firma REHAU ne-a incredintat eficientizarea sistemului energetic prin montarea de pompe de caldura la sediul din Pipera Tunari. Toate aceste lucrari ne dau incredere in drumul pe care l-am ales. http://www.proinstalgrup.ro

  • Slogan: Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara
  • Cuvinte cheie: incalzire in pardoseala,incalzire prin pardoseala,incalzire in pardoseala rehau,incalzire in pardoseala pret,firma instalatii,incalzire in pardoseala preturi,rehau,proinstal,pro instal grup,teava pexa

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire'. Administratorii http://www.proinstalgrup.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire'. Administratorii http://www.proinstalgrup.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.proinstalgrup.ro
  • Telefon: 0213454242
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Str. Drumul Lunca Jaristei 37, Cod Posta 032351, Sector 3, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pro Instal Grup instalatii sanitare si de incalzire sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul