Director web

Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania

Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania Kindlestore.ro iti recomanda tabletele Kindle Fire HDX. Cele mai bune caracteristici ale acestora sunt: ecranul HDX de 7 sau 8.9 inch cu contrast dinamic al imaginii, acuratete a culorii 100% sRGB, filtru polarizat anti-reflexie; cel mai rapid procesor montat pe o tableta – quad-core Snapdragon 800 de 2.2 GHz; 2GB de RAM pentru viteza de procesare fara egal cele mai tari jocuri HD – tableta accepta comenzi complexe: rasuciri, inclinari, atingeri multiple; difuzoare stereo Dolby Digital Plus cu efect surround si optimizare automata a profilului audio pentru un sunet mereu clar, fara distorsiuni; camera foto/video frontala HD pentru poze, videoclipuri si conferinte Skype; doua antene Wi-Fi dual band pentru straming rapid si conexiuni puternice si o multime de aplicatii utile si interesante. Intra pe kindlestore.ro si decopera toate avantejele unei tablete kindle si vei gasi si cele mai elegante si calitative accesorii kindle.

  • Slogan: Tabletele cu cel mai rapid procesor!
  • Cuvinte cheie: kindlestore.ro, kindle fire, tablete kindle

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania '. Administratorii http://www.kindlestore.ro/huse-kindle/husa-kindle-paperwhite/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania '. Administratorii http://www.kindlestore.ro/huse-kindle/husa-kindle-paperwhite/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tablete si accesorii pe Kindle Store Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul