Director web

Trend Electonics magazin virtual

Trend Electonics magazin virtual Magazin online cu profil IT&C specializat in vanzarea de produse electronice si electrocasnice la preturi competitive: laptopuri, tablete, televizoare LCD, telefoane mobile,componente si periferice, foto and video, imprimante si birotica, retelistica, ingrijire personala, desktop and servere, dispozitive mobile. Trend Electronics este un site cu un design modern, user-friendly, bazat pe cele mai moderne tehnologii, cu posibilitate de a da rating, de a face comentarii, cu blog personalizat, cu sectiune de produse recomandate pe prima pagina, posibilitate de a compara diferitele produse intre ele. Primele 100 de comenzi beneficiaza de livrare gratuita, suntem online 27/7. Exista posibilitate de inregistrare pentru a primi Newsletter cu promotii si oferte. Se poate plati ramburs, online cu cardul sau prin ordin de plata. Oferim si garantie si service pentru produsele cumparate. Comenzile online pot fi plasate la orice ora și sunt procesate în ordinea plasării acestora.

  • Cuvinte cheie: magazin virtual electronice, electrocasnice, IT

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Trend Electonics magazin virtual'. Administratorii http://www.trendelectronics.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Trend Electonics magazin virtual'. Administratorii http://www.trendelectronics.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.trendelectronics.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Trend Electonics magazin virtual

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Trend Electonics magazin virtual sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri