Director web

Floraria Online Afra

Floraria Online Afra Floraria Afra este o florarie online din Cluj, care livreaza la domiciliu flori, buchete, aranjamente florale, plante si aranjamente cu plante. Transportul este gratuit in timpul zilei, iar noaptea se percepe o taxa de livrare. Cu aplicatia de configurator buchet se poate personaliza buchetul, alegand florile preferate, culoarea ambalajului si se poate scie un mesaj, care va fi transcris pe un cartonas. Floraria Afra livreaza flori in imediata vecinatatea orasului Cluj-Napoca, in maxim 3h de la primirea comenzii online. In magazinul virtual gasesti flori, buchete de flori, aranjamente florale, cosuri cu flori, plante si aranjamente cu plante, aranjamente cu flori uscate si tot ce tine de lumea artistica a florilor. Alege buchetul care se potriveste cel mai bine cu scopul tau, sau chiar sa iti configurezi singur buchetul de flori cu configuratorul de buchete sau daca nu te poti decide, sa-l lasi pe floristul Afra sa creeze special pentru tine.

  • Slogan: Arta florala rafinata si autentica
  • Cuvinte cheie: florarie online cluj, livrare flori cluj

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Floraria Online Afra'. Administratorii http://www.floraria-afra.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Floraria Online Afra'. Administratorii http://www.floraria-afra.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.floraria-afra.ro
  • Telefon: 0753 870 973
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa: Calea Dorobantilor nr 116, parter

Nici un comentariu pentru Floraria Online Afra

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Floraria Online Afra sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul