Director web

FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu

FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu Activand de sase ani pe piata de livrari a aranjamentelor florale, FloriRomania.ro este un site ce se bucura de notorietate in domeniu si de satisfactia clientilor sai. Gama variata de flori si diversitatea modelelor de aranjamente exemplificate cu fotografii iti vor da posibilitatea sa gasesti ceva care nu numai ca o sa fie pe gustul tau, dar nici nu o sa se certe cu buzunarul. La fiecare comanda ti se garanteaza calitatea serviciilor si a aranjamentelor florale, deoarece totul se livreaza in cutii speciale, pentru a le pastra aromele si prospetimea. De asemenea, livrarile se fac in toata tara, deoarece FloriRomania.ro a cooptat florarii din mai multe orase, alaturi de care formeaza o retea foarte eficienta ce va garanteaza livrarea celor mai frumoase si proaspete aranjamente florale. Lasa expertii sa se ocupe de un aspect important al oricarui eveniment, iti vom crea atmosfera perfecta si vom da viata cuvintelor tale, pentru ca tu sa economisesti timp, energie si bani!

  • Slogan: Cele mai frumoase flori sunt aici
  • Cuvinte cheie: flori, buchete de flori aniversare, aranjamente florale preturi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu'. Administratorii http://www.floriromania.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu'. Administratorii http://www.floriromania.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.floriromania.ro/
  • Telefon: (+4)0725.416.614
  • Fax: (+4)021.411.41.22
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Bucuresti, Bucuresti

Nici un comentariu pentru FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul FloriRomania - florarie online cu livrare la domiciliu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri