Director web

Scaun wc de camera

Scaun wc de camera Magazinul Ortopedic, shop online care comercializeaza echipamente si dispozitive ortopedice, se adreseaza persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente cu scopul de a contribui la sporirea mobilitatii si independentei de miscare a acestora, precum si persoanelor care necesita tratament si ingrijire la domiciliu sau in spitale in vederea imbunatatirii calitatii vietii acestora.

  • Slogan: Fotoliu rulant, scaun cu rotile, carucior rulant, saltea antiescare, cadru de mers, cadru ortopedic, scaun wc de camera
  • Cuvinte cheie: Fotoliu rulant, scaun cu rotile, carucior rulant, saltea antiescare, cadru de mers, cadru ortopedic, scaun wc de camera

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Scaun wc de camera'. Administratorii https://www.magazinulortopedic.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Scaun wc de camera'. Administratorii https://www.magazinulortopedic.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.magazinulortopedic.ro/
  • Telefon: 0736923956
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Va invitam sa accesati site-ul MagazinulOrtopedi.ro, unde am facut o selectie a celor mai bune produse din punctul de vedere al raportului calitate-pret: scaune cu rotile, cadre de mers, saltele antiescare, rolatoare, toalete wc de camera.

Nici un comentariu pentru Scaun wc de camera

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Scaun wc de camera sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri