Director web

Loc de joaca Casuta din Povesti

Loc de joaca Casuta din Povesti Casuta din Povesti este un minunat loc de joaca unde copiii isi pot aniversa ziua de nastere si de unde vor pleca cu amintiri de neuitat. Este locul ideal unde noi putem creea atmosfera de poveste in care copilul tau sa fie fericit de ziua lui. Iar pentru parinti este locul intim si cochet unde, intr-o ambianta placuta (indoor sau pe terasa), pot savura o cafea de calitate si bautura preferata in timp ce copiii se distreaza de minune.

  • Cuvinte cheie: spatiu de joaca indoor, distractie pentru copii, party copil, magicianul “Looney”, animatori, petreceri fermecate, Club pentru copii, petreceri tematice, petreceri cu printese, petreceri loc de joaca

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Loc de joaca Casuta din Povesti'. Administratorii http://casuta-dinpovesti.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Loc de joaca Casuta din Povesti'. Administratorii http://casuta-dinpovesti.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://casuta-dinpovesti.ro
  • Telefon: 0766799035
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Prelungirea Ghencea, 71 (langa restaurantul Latin)

Nici un comentariu pentru Loc de joaca Casuta din Povesti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Loc de joaca Casuta din Povesti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri