Director web

Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis

Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis Daca esti in cautarea unui restaurant sau de ce nu un ballroom noi suntem optiunea cea mai ieftina. J'adore Grand Ballroom Bucuresti se ocupa de organizarea evenimentului cu meniuri complete la oferta, meniuri ieftine pentru evenimente de vis. Esti in cautarea unui ballroom sau restaurant in Bucuresti pentru a organiza un eveniment de vis? Fie ca e vorba de nunti, botez, cununie, petrecere privata J\'adore Grand Ballroom Bucuresti va ofera meniuri complete all inclusive la oferta. Si, de ce nu, cateva Retete Culinare!

Nota admin Director WEB: Site-ul www.jadore-ballroom.ro nu este unul sigur! Nu ofera utilizatorilor informatiile necesare unui contact sigur!

  • Slogan: Ballroom Bucuresti - Organizam evenimente memorabile
  • Cuvinte cheie: ballroom, bucuresti, nunti, botez, evenimente

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis'. Administratorii http://www.jadore-ballroom.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis'. Administratorii http://www.jadore-ballroom.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.jadore-ballroom.ro
  • Telefon: 0732 381 801
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: 0732 381 801

Nici un comentariu pentru Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Jadore Ballroom restaurant Bucuresti evenimente de vis sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul