Director web

Cvartet nunta

Cvartet nunta Cvartet Bucuresti va aduce o notă de clasă şi stil evenimentelor dumneavoastra.Cvartet Bucuresti va crea o ambianta placuta,selecta si va conferi eleganta evenimentelor,fie ca este vorba despre:nunti,botezuri,aniversari,receptii,evenimente, corporate,dineuri, petreceri-surpriza,coktailuri,expozitii,inaugurari,decernari de premii,festivaluri etc.Cvartet Bucuresti va pune acum la dispozitie o gama variata de servicii pentru nunta si evenimente corporate,precum - artisti consacrati (Elena Gheorghe,Andra etc),dj,sonorizare si lumini,taraf lautari,cvartet de coarde,harpa,pian,formatii de cover,sax,fotografi si cameramani profesionisti,dansatori profesionisti etc

  • Slogan: Cvartet Bucuresti va aduce o notă de clasă şi stil evenimentelor dumneavoastra
  • Cuvinte cheie: Cvartet,cvartet nunta,cvartet de coarde,cvartet evenimente,cvartet pentru nunta,cvartet nunti,cvartet pentru nunti,cvartet nunta bucuresti,cvartet nunti bucuresti,cvartet botez,cvartet evenimente bucu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cvartet nunta'. Administratorii http://cvartetbucuresti.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cvartet nunta'. Administratorii http://cvartetbucuresti.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://cvartetbucuresti.ro
  • Telefon: 0721230618
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: bucuresti

Nici un comentariu pentru Cvartet nunta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cvartet nunta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri