Director web

Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia

Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia Pensiunea Carpathia este situata in Bran, la circa 700 m de Castelul Bran, in Predelut. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita la poalele Magurii Branului, accesul auto facandu-se foarte usor pe un drum modernizat. Pensiunea dispune de o parcare moderna proprie, ce asigura un loc de stationare pentru fiecare spatiu de cazare. Vila Carpathia dispune de: 7 camere duble cu pat matrimonial, in care la cerere se poate adaugau pat suplimentar; 2 camere duble cu 2 paturi de cate o persoana; 1 apartament - studio cu capacitatea de patru persoane care dispune de un pat matrimonial si o canapea dubla extensibila. Fiecare spatiu de cazare dispune de baie proprie cu cada sau cabina de dus, televizor conectat la reteaua de cablu TV. Cladirea are o arhitectura deosebita, fiind proiectata pe patru nivele, astfel incat spatiile cu destinatie comuna sa nu interfereze cu cele destinate odihnei.

  • Cuvinte cheie: cazare bran, pensiuni bran, vila bran, vila moeciu, cazare moeciu, pensiuni munte, camere cazare, castel bran, cazare predelut, pensiuni castel bran, restaurant bran, vila carpathia

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia'. Administratorii http://www.vilacarpathia.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia'. Administratorii http://www.vilacarpathia.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.vilacarpathia.ro
  • Telefon: 0747554513
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Brasov
  • Localitate: Bran
  • Adresa: Bran, Predelut Nr. 82, BRASOV

Nici un comentariu pentru Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare in Bran la Pensiune Vila Carpathia sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri