Director web

Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar

Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar Resort David RUCAR va invita sa savurati momente de relaxare intr-o locatie de lux. La noi va puteti gasi linistea visata pentru o vacanta, pentru un week-end, inconjurati de rafinament si eleganta, in care bunul gust si armonia fac parte din peisaj. Resort David este locul in care veniti sa va relaxati si sa va bucurati de aer proaspat, peisaje montane de basm, de o localitate care si-a pastrat puritatea, traditiile si farmecul pe care-l cauti mereu in clipele tale de vacanta. Cu o arhitectura deosebita, Resort David este situata pe culoarul Rucar - Bran, in Rucar, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita la capatul Strazii Peste Vale, accesul auto facandu-se foarte usor. Complexul este format din 2 pensiuni, una cu o capacitate de cazare de 18 camere, iar cealalta de 8 camere. Intr-o ambianta intima aparte, cazarea se face in camere twin double (5 camere) si camere duble cu paturi matrimoniale (21 camere). Pensiunile dispun de o parcare proprie, ce asigura un loc de stationare pentru

  • Cuvinte cheie: pensiuni rucar, cazare rucar, pensiuni munte, oferte cazare rucar, oferte pensiuni, vacanta munte, camere cazare rucar, restaurant rucar, resort david

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar'. Administratorii http://www.resortdavid.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar'. Administratorii http://www.resortdavid.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.resortdavid.ro
  • Telefon: 0729007471
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Rucar
  • Adresa: Str. Peste Vale

Nici un comentariu pentru Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare in Rucar la Pensiunea Resort David - agroturism Rucar sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri