Director web

Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul.

Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul. Hotelul Vulturul Pitesti dispune de 17 camere: 9 camere duble si 8 camere matrimoniale. In cadrul complexului turistic mai puteti gasiti un restaurant si o sala de conferinte. In cadrul restaurantului puteti organiza mese festive pentru nunti, botezuri. Asiguram servicii DJ pentru evenimente.

  • Cuvinte cheie: hotel pitesti, cazare pitesti, cazare hotel pitesti, restaurant pitesti, dj nunta pitesti, restaurant nunti pitesti, mese festive pitesti, muzica nunta pitesti, nunta pitesti, sala conferinte pitesti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul.'. Administratorii http://www.hotelrestaurantvulturul.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul.'. Administratorii http://www.hotelrestaurantvulturul.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul.

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare Pitesti la Hotel restaurant Vulturul. sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri