Director web

Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro

Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro Un standard înalt de calitate este ceea ce promite Palace Events să ofere fiecărui oaspete care îi trece pragul, iar personalul amabil şi bine pregătit întâmpină oaspeţii nu ca pe nişte clienţi ci ca pe nişte prieteni, oferindu-le cele mai bune servicii din oraş şi nu numai. De la inaugurarea acestui local şi până acum, sute de oameni au ales să îşi sărbătorească momentele cheie din viaţa lor în incinta Palace Events şi fiecare dintre ei au plecat la final felicitându-se pentru alegerea făcută şi promiţând că se vor întoarce cu proxima ocazie. În cazul în care nu eşti convins încă să apelezi la serviciile Palace Events, trebuie să ştii că, fiind amplasat într-o zonă cu foarte mult spaţiu verde, priveliştea de care veţi avea parte este una de poveste şi aerul respirat este unul proaspăt şi curat precum cel de munte!

  • Slogan: Un standard înalt de calitate este ceea ce promite Palace Events să ofere fiecărui oaspete care îi trece pragul, iar personalul amabil şi bine pregătit întâmpină oaspeţii nu ca pe nişte clienţi ci ca
  • Cuvinte cheie: evenimente pitesti, nunta in pitesti, nunti pitesti, nunti bune, locatie, botez, botezuri in pitesti, onomastica, onomastica pitesti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro'. Administratorii https://www.evenimente-pitesti.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro'. Administratorii https://www.evenimente-pitesti.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.evenimente-pitesti.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri