Director web

Pensiunea Casa Onyx

Pensiunea Casa Onyx Casa Onyx, amplasata intr-o cladire din perioada interbelica , cu un design inovator este situata la 100m de obiectivul turistic Coloana fara de sfarsit, aceasta facand parte din cele trei componente sculpturale ale lui Constantin Brancusi : Masa tacerii , Poarta sarutului si Coloana fara sfarsit. Ele sunt dispuse pe aceeasi axa , orientata de la apus spre rasarit.La 35 km de Casa Onyx se afla Manastirea Tismana asezata pe varf de stanca pe muntele Starmina intr-un peisaj fermecator asemenea unui castel medieval. De la Targu Jiu spre Tismana putem vizita Casa Memoriala Constantin Brancusi situata in satul Hobita , Cascada Vaii, Cheile Susitei, Cheile Runcului si Cheile Sohodului. In zona mai puteti vizita Podul lui Dumnezeu, Pestera Ponoare

  • Slogan: Pensiunea Casa Onyx
  • Cuvinte cheie: cazare targu jiu, cazare gorj, pensiune targu jiu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pensiunea Casa Onyx'. Administratorii http://www.casaonyx.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pensiunea Casa Onyx'. Administratorii http://www.casaonyx.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.casaonyx.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Gorj
  • Localitate: Calugareni (Pades)
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Pensiunea Casa Onyx

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pensiunea Casa Onyx sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri