Director web

Educatie

Asociatia Ape Fara Plastic Apreciere Asociatia Ape Fara Plastic

https://www.apefaraplastic.ro | 0 Comentarii
Obiectivul asociatiei Ape Fara Plastic: niciun deseu plutitor sa nu mai ajunga din Jiu in Dunare(fie el plastic, metal sau sticla).Obiectivul asociatiei Ape Fara Plastic: niciun deseu plutitor sa nu mai ajunga din Jiu in Dunare(fie el plastic, metal sau sticla). detalii site »

Asociatia Ape Fara Plastic Apreciere Asociatia Ape Fara Plastic

https://www.apefaraplastic.ro | 0 Comentarii
Obiectivul asociatiei Ape Fara Plastic: niciun deseu plutitor sa nu mai ajunga din Jiu in Dunare(fie el plastic, metal sau sticla). Obiectivul asociatiei Ape Fara Plastic: niciun deseu plutitor sa nu mai ajunga din Jiu in Dunare(fie el plastic, metal sau sticla). detalii site »

Rezidentiat stomatologie Apreciere Rezidentiat stomatologie

https://studyhub.ro | 0 Comentarii
Vrei sa promovezi examenul de rezidentiat in medicina generala, medicina dentara, farmacie sau in scolile de agenti de politie? Inveti, Repeti si Te Evaluezi, Simplu si Rapid, Prin Intermediul Platformei StudyHub. Inscrie-te acum pe site. StudyHub este platforma de e ... detalii site »

AmCoach - servicii de coaching online Apreciere AmCoach - servicii de coaching online

https://amcoach.online | 0 Comentarii
Totul a început din dorința unui om care și-a dorit să schimbe lucrurile în jurul său. Un om care a simțit nevoia unei schimbări, la fel ca tine, și nu a așteptat un factor exterior, care să intervină pentru a salva situația. El a vrut să facă o schimbare ... detalii site »

Rezidentiat medicina generala Apreciere Rezidentiat medicina generala

https://studyhub.ro | 0 Comentarii
StudyHub este platforma de e-Learning prin intermediul careia inveti rapid si promovezi concursul de rezidentiat in medicina generala, medicina dentara, farmacie sau in scolile de agenti de politie. Pregateste-te pentru concursul de rezidentiat in medicina generala, ... detalii site »

Recenzii carti Apreciere Recenzii carti

http://blog.printrecarti.ro | 0 Comentarii
Tu ce ai mai citit in ultima vreme? Acceseaza blog.printrecarti.ro si afla ce titluri de carte poti gasi in anticariatul nostru online. La noi vei gasi intotdeauna o carte pe care nu ai mai citit-o, preturi mici si livrari rapide. Blog de carte in care sunt publicate ... detalii site »

Examen rezidentiat farmacie Apreciere Examen rezidentiat farmacie

https://studyhub.ro | 0 Comentarii
Pregateste-te pentru concursul de rezidentiat in medicina generala, medicina dentara, farmacie sau in scolile de agenti de politie cu Study Hub, platforma care iti ofera cea mai buna metoda prin care inveti, repeti si te evaluezi, simplu si rapid. StudyHub este platf ... detalii site »

Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscului din Romania Apreciere Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscului din Romania

http://anpmr.ro/manager-risc | 0 Comentarii
Managementul Riscului este o componenta esentiala in managementul organizational reprezentand baza dezvoltarii unei strategii durabile pentru realizarea obiectivelor firmei, pentru planificare si luare a deciziilor. Un sistem de management al riscului implementat in org ... detalii site »

Curs managementul timpului cu Connie Larkin Apreciere Curs managementul timpului cu Connie Larkin

https://connielarkin.com/ | 0 Comentarii
Connie Larkin, pionier și specialist în educație ontologică,va invita la un dialog pe tema relațiilor și a cursurilor pe care le susține in directia dezvoltarii personale. Născuta în România, a trăit în mai multe țări, a fost femeie de afaceri, in prezent ... detalii site »

Tabăra de Vară pentru copii Apreciere Tabăra de Vară pentru copii

tabaradevara.ro | 0 Comentarii
Pe TabaraDeVara.ro găsiți cea mai variată ofertă de programe educative pentru copii: tabere pentru copii, tabere pentru tineri, tabere pentru elevi, tabere la munte, tabere de vară, tabere de iarnă. De asemenea, este o sursă de informare și formare foarte bună ... detalii site »

Cadou pentru copii - Carte personalizata Apreciere Cadou pentru copii - Carte personalizata

carteamea3d.ro | 0 Comentarii
Un cadou inedit si unic care se va scrie special pentru copilul tau devenit erou de poveste. Descoperindu-se in paginile cartii alaturi de parinti si prieteni, copii citesc cu mare drag si sunt captivati de aventurile prin care trec si in care intalnesc creaturi magi ... detalii site »

puiul mamii Apreciere puiul mamii

http://puiulmamii.online | 0 Comentarii
Pagina de blog despre cresterea copiilor, parenting, destinata mamicilor si nu numai. Blogul contine informatii utile cresterii copilului, experiente unice si personale in ce priveste cresterea copiilor. A deveni parinte este o experienta unica dar grea care pune la inc ... detalii site »

Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge Apreciere Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge

cambridgecentre.ro | 0 Comentarii
CENTRUL CAMBRIDGE ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge. Este un centru de testare Cambridge. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie. Centrul face parte din Asociatia pentru ... detalii site »

French Cat - cursuri de franceza Apreciere French Cat - cursuri de franceza

frenchcat.ro | 0 Comentarii
Oferim cursuri de franceza pentru nivel incepator (5 luni, 2 sedinte saptamanale) sau intermediar (conversational). Cursul pentru incepatori este dedicat in principal celor care nu au mai studiat franceza sau au un nivel foarte elementar si doresc sa lucreze sau sa stud ... detalii site »

Calificare profesionala Lira Cop Creativ Apreciere Calificare profesionala Lira Cop Creativ

http://cursuricalificareprofesionala.ro/ | 0 Comentarii
Educatia si formarea profesionala prezinta un nivel ridicat de studiu multidisciplinar, inclusiv cunostinte de psihologie, sociologie, antropologie, stiinte politice, economie, istorie si altele. Viitorii educatori si formatori ar trebui sa se gandeasca critic si creat ... detalii site »

Cursuri de calificare profesionala Bucuresti Lira Cop Creative Apreciere Cursuri de calificare profesionala Bucuresti Lira Cop Creative

http://cursuricalificareprofesionala.ro/ | 0 Comentarii
Facultatea si masterul acopera un studiu amplu, interdisciplinar al societatii si al culturii de-a lungul istoriei. Practicantii folosesc metode care sunt in primul rand analitice, critice sau speculative pentru a studia subiecte ce tin de limbi, literatura, drept, is ... detalii site »

Jucarii distractive pentru copiii Apreciere Jucarii distractive pentru copiii

copilul.ro/Jucarii-pentru-copii-u125/ | 0 Comentarii
Copilul tau adora sa se joace toata ziua cu tot felul de jucarii? Intra pe siteul copilul.ro si alege din multimea de variante disponibile pe site cea mai buna si utila varianta pentru copilul tau. Lumea copiilor se desfasoara pe siteul copilul.ro nu mai ezita si acces ... detalii site »

Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat. Apreciere Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat.

copilul.ro/sarcina/probleme-sarcina/Totul-despre-sarcina-ectopica-a3012.html | 0 Comentarii
Cazurile de sarcina extrauterina sunt destul de rare si reprezinta mai putin de 2% din sarcinile normale. In cazul in care nidatia sau implantarea ovulului fertilizat se realizeaza in trompa uterina si nu in uter, se numeste sarcina ectopica. in anumite cazuri acest tip ... detalii site »

Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza Apreciere Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza

universitateabritanica.ro | 0 Comentarii
Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons). Predare si metodologie moderna. Acestea sunt cursuri a ... detalii site »

Limba engleza Chisinau: toate scolile si preturi cursuri Apreciere Limba engleza Chisinau: toate scolile si preturi cursuri

http://engleza.md | 0 Comentarii
Toate cursurile de limbă engleză din Chișinău. Acum este mai ușor: să alegi pe hartă sectorul și sediul companiei, orientarea directă spre alegerea corectă a cursului de limbă engleză – începând de la cursuri individuale până la engleza pentru afaceri, ... detalii site »

Revista Punctul critic Apreciere Revista Punctul critic

punctulcritic.ro | 0 Comentarii
Punctul critic – revistă de diagnoză socială, politică şi culturală Originalitatea și interesul pe care publicația o prezintă, provine din sincretismul sumarelor, acestea fiind realizate de autori provenind atât din domeniul cercetării directe a fenomenelo ... detalii site »

Revista Contemporanul Apreciere Revista Contemporanul

contemporanul.ro | 0 Comentarii
Revista Contemporanul, infiintata in 1981, este o publicatie nationala de cultura, politica si stiinta, in paginile careia se gasesc cele mai proaspete stiri privind evenimentele culturale, sociale si politice din Romania si din strainatate. De asemenea, veti fi la cure ... detalii site »

EuroPress Group Apreciere EuroPress Group

europressgroup.ro/ | 0 Comentarii
Editura EuroPress Group vă prezintă o gamă completă de cărți, de la romane și cărți de beletristică, la manuale școlare și cărți didactice, dicționare, jurnale și enciclopedii. Orice domeniu literar este prezent în catalogul nostru: psihologie, dieta ș ... detalii site »

Ideea Europeană Apreciere Ideea Europeană

ideeaeuropeana.ro/ | 0 Comentarii
Ideea Europeană va oferă o gamă variată de cărți și manuale școlare, romane și volume de beletristică, cărți didactice, dicționare și enciclopedii, precum și titluri din domeniile: dietă și sănătate, psihologie, psihanaliză, politică și paranormal. ... detalii site »

After school sector 4 Kreative Kids Apreciere After school sector 4 Kreative Kids

kreativekids.ro | 0 Comentarii
Toti piticii sunt asteptati cu drag de echipa KreativeKids pentru a se alatura programului after school plin de activitati interesante, educative, dar si distractive in acelasi timp. Copilul dumneavoastra va avea ocazia sa socializeze, sa invete lucruri noi si utile si ... detalii site »

Absolvent de psihologie Apreciere Absolvent de psihologie

https://www.absolventdepsihologie.wordpress.com/ | 0 Comentarii
Absolventdepsihologie își propune susținerea și promovarea dezvoltării unei modalități de comunicare periodică privind concursurile de angajare, manifestările profesionale, informații despre universitățile din România care oferă studii superioare în domen ... detalii site »

Cursuri de machiaj profesional Apreciere Cursuri de machiaj profesional

beauty-color.ro | 0 Comentarii
Scoala Beauty&Color ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu. Pentru ca fiecare cursant sa obtina rezultate optime, programele Beauty&Color se desfasoar ... detalii site »

Curs trainer iasi Apreciere Curs trainer iasi

cursuri-iasi.ro | 0 Comentarii
Aprendis este un centru de formare profesională recunoscut de Ministerul muncii și Ministerul Educației din România care defășoară urmatoarele programe de formare profesionala: Curs Inspector resurse umane Curs Formator Curs Contabil Curs Inspector SSM Curs ... detalii site »

Lecții online de Matematică Fizică Chimie Apreciere Lecții online de Matematică Fizică Chimie

lectii-virtuale.ro | 0 Comentarii
Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile cuprind materia de gimnazi ... detalii site »

Scoala de Detectivi Apreciere Scoala de Detectivi

scoaladedetectivi.ro | 0 Comentarii
Scoala Confident organizeaza cursuri de specializare pentru detectivi particulari. Cursul dureaza 3 luni. Pret 1600 lei. Curs in Bucuresti Experienta de viata si profesionala pe care o poti dobandi in aceasta profesie, cu greu poate fi acumulata intr-un alt domeniu. ... detalii site »

Scoala de Detectivi Particulari Confident curs specializare detectiv Apreciere Scoala de Detectivi Particulari Confident curs specializare detectiv

detectiviparticulari.info | 0 Comentarii
Scoala de Detectivi Particulari Confident - Curs de specializare detectiv particular Bucuresti SDDP CONFIDENT 0722.399.302 Cartile tiparite aferente ocupatiei de detectiv particular sunt mai cuprinzatoare decat tematica de instruire, ceea ce va permite celor interesati ... detalii site »

Scoala de Detectivi Particulari Confident Apreciere Scoala de Detectivi Particulari Confident

cursurisecuritate.ro | 0 Comentarii
Scoala Confident - cursuri de specializare - Detectiv Particular, Evaluator de Risc la Securitatea Fizica, Manager de Securitate, Dispecer Centru de Alarma, Sef Obiectiv, Tehnician Sisteme de Securitate. Securitatea exprima acel sentiment de incredere si liniste confer ... detalii site »

Scientific Education Apreciere Scientific Education

scientificeducation.org | 0 Comentarii
Journal of Business Economics and Information Technology is an open access journal which means that all content is freely available without charge to the user or his/her institution. Users are allowed to read, download, copy, distribute, print, search, or link to the fu ... detalii site »

Arsenie boca cararea Imparatiei Apreciere Arsenie boca cararea Imparatiei

cararea-imparatiei.com | 0 Comentarii
Arsenie Boca Cararea imparatiei este resursa de aur ce trebuie citita de fiecare om. Arsenie Boca si Cararea imparatiei iti arata cum trebuie sa fie o viata traita in ciste si curatie. Cararea imparatiei de Parintele Arsenie Boca, cartea ce iti schimba viata, aducandu-t ... detalii site »

Top Study Apreciere Top Study

topstudy.ro/ | 0 Comentarii
Intr-o societate in care concurenta este din ce in ce mai acerba si perfomanta resurselor umane este esentiala, centrul Topstudy vine in sprijinul clientilor sai și ofera cursuri de perfectionare autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari in domenii precum a ... detalii site »

Flying Colours - Centru de Limba Engleza Apreciere Flying Colours - Centru de Limba Engleza

flyingcolours.ro | 0 Comentarii
Organizam cursuri de limba engleza generala pentru copii, adolescenti si adulti si pregatim pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS) si TOEFL pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Majoritatea profesorilor nostri au o experienta de peste 10 ani. ... detalii site »

Examene Cambridge Romania Apreciere Examene Cambridge Romania

eecentre.ro | 0 Comentarii
EECentre este institutie autorizata sa organizeze examene Cambridge pe teritoriul Romaniei. Cu EECentre puteti sustine examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, dar si examene Cambridge Business BEC, ILEC si ICFE. European Examinations Centre (EEC) este o insti ... detalii site »

Inveti Germana in doar 24 de Zile Apreciere Inveti Germana in doar 24 de Zile

limba-germana.info | 0 Comentarii
Acorda-mi 10 Minute si iti Dezvalui cum sa Inveti Limba Germana, doar Ascultand Programul Nostru Revolutionar... Fiindca e Pacat sa nu Inveti Germana cand Mii de Romanii au Facut Acest Lucru atat de Usor. Mai multe detalii pe http://www.limba-germana.info detalii site »
Scoala soferi

Scoala soferi Apreciere Scoala soferi

biditrans.ro | 0 Comentarii
Biditrans este o scoala soferi ce va ofera conditii excelente de a obtine permisul auto intr-un timp scurt. Detinem o gama variata de autoturisme si de instructori cu experienta. Va asteptam pe site pentru mai multe informatii cu privire la cursurile scolii noastre de s ... detalii site »
Modele atestate informatica

Modele atestate informatica Apreciere Modele atestate informatica

atestate-informatica.net | 0 Comentarii
Avem pentru elevii de liceu modele de atestate la informatica realizate in html, foxpro, word, oracle la cele mai avantajoase preturi si de cea mai buna calitate. Realizam la comanda modelul de atestat pe care nu il gasesti pe site-urile noastre. Atestatele comand ... detalii site »

Clubul TinArt - Cursuri pentru copii Apreciere Clubul TinArt - Cursuri pentru copii

tinart.ro | 0 Comentarii
Clubul TinArt s-a nascut din dorinta unei echipe tinere, formata din oameni dedicati si entuziasmati, de a oferi copiilor un mediu propice deschiderii catre invatare si cunoastere. Clubul TinArt pune la dispozitia celor mici o gama completa de cursuri precum: limbi stra ... detalii site »

Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala Apreciere Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala

proformoffice.ro | 0 Comentarii
Cursuri in domeniul SSM si Resurse Umane organizate la Timisoara. Cursuri autorizate, cu certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Educatiei – valabile national si comunitar european. Ne propunem sa contribuim la cresterea profesionalismului si dezvoltare ... detalii site »

Revista dezvoltare personala Apreciere Revista dezvoltare personala

gandeste-pozitiv.ro | 0 Comentarii
Va prezentam o revista online de dezvoltare personala si motivare. Aici veti gasi articole utile despre cariera, familie, relatii armonioase, sanatate, educatie financiara. Zilnic puteti afla cum sa aveti o cariera de succes, viata personala si relatii de calitate, mai ... detalii site »

Gradinita Timisoara: Prietenii lui Mickey Mouse | Bun venit! Apreciere Gradinita Timisoara: Prietenii lui Mickey Mouse | Bun venit!

gradinitamickeymouse.ro | 0 Comentarii
PRIETENII LUI MICKEY MOUSE, printre cele mai moderne gradinite particulare din Timisoara, ofera conditii excelente pentru dezvoltarea si siguranta copiilor. Prietenii lui Mickey Mouse se intalnesc intr-o casuta frumoasa, dintr-un cartier linistit si nepoluat, prielnic ... detalii site »

Invata Germana ca pe Limba Materna Apreciere Invata Germana ca pe Limba Materna

descopera-germana.ro/ | 0 Comentarii
Vrei sa inveti limba germana, dar nu stai bine cu finantele si timpul liber? Asculta 20 minute pe zi aceste Metode de Invatare Audio Unice si Vorbesti Cursiv si Corect imba Germana in doar 21 de Zile... Mai multe detalii pe http://www.descopera-germana.ro/ detalii site »

Invata Engleza ca pe Limba Materna Apreciere Invata Engleza ca pe Limba Materna

descopera-engleza.ro/ | 0 Comentarii
Vrei sa inveti engleza, dar nu stai bine cu finantele si timpul liber? Asculta 20 min/zi aceste Metode de Invatare Audio Unice si Vorbesti Cursiv si Corect lb. engleza in 21 de Zile...pentru mai multe detalii accesati urmatorul link http://www.descopera-engleza.ro/ detalii site »

Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti Apreciere Cursuri Germana Bucuresti pentru Copii si Adulti

englishdeutschcenter.ro/ | 0 Comentarii
English Deutsch Center organizeaza Cursuri de Limba Germana avand un focus permanent pe schimbările care au loc la nivelul programului educaţional, promovând ideile şi materialele de specialitate, cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului. Cursurile de ger ... detalii site »

Cultura generala Apreciere Cultura generala

http://cgv.ro/ | 0 Comentarii
CGV.ro - cultura generala video este o enciclopedie online, care a inlocuit formatul de prezentare traditional - modul text - cu formatul video, mult mai usor acceptat de catre copiii si adolescentii dornici de a acumula noi cunostinte. Site-ul cuprinde mai multe sectiu ... detalii site »

Copii,sarcina,tatici Apreciere Copii,sarcina,tatici

macmackids.ro | 0 Comentarii
Mac-Mac Kids - cel mai simpatic site pentru copii, mamici, tatici, bunici. Informatii despre conceptie, sarcina, contraceptie, copii, familie, probleme cu adolescentii, cum sa traim sanatos.V-ati oprit asupra acestui articol? Ati trait si voi o astfel de experienta sau ... detalii site »

Rezultate Bacalaureat 2013 Apreciere Rezultate Bacalaureat 2013

http://rezultatebac.com | 0 Comentarii
Rezultate Bacalaureat 2013 - Vezi rapoartele sesiunilor examenului de BAC 2013 Iunie-Iulie si August-Septembrie. Afla ce note ai luat la Bacalaureat. rezultate bac, rezultate bacalaureat, rezultate bac 2013, rezultate bacalaureat 2013, rezultate finale bac, bacalaureat ... detalii site »

eCursuriOnLine - Cursuri Video Online - Internet Marketing Apreciere eCursuriOnLine - Cursuri Video Online - Internet Marketing

ecursurionline.ro | 0 Comentarii
Cursuri Video Online - Internet Marketing in 10 Pasi retele retea sociale media seo sem google facebook youtube viral email autorespondere adwords adsense articole blog linkedin twitter plati vanzari directory publicitate trafic dezvoltare personala detalii site »

Cursuri de Calificare Autorizate, Cursuri Calificare Bucuresti Apreciere Cursuri de Calificare Autorizate, Cursuri Calificare Bucuresti

http://cursuri-calificare.com | 0 Comentarii
Toate cursurile organizate de Centrul de formare profesionala “Formare Plus” sunt autorizate de catre ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), in urma absolvirii fiind eliberate certificate de calificare sau absolvire (dupa caz), recunoscute la nivel nat ... detalii site »

Adminpedia- cursuri Apreciere Adminpedia- cursuri

adminpedia.ro | 0 Comentarii
Suntem o companie privata de formare profesionala continua pentru administratia publica din Romania care doreste sa vina in sprijinul perfectionarii si dezvoltarii continue a resursei umane oferim cursuri de perfectionare, seminarii, workshop-uri si simpozioane pentru a ... detalii site »

Cursuri acreditate de formare profesionala Apreciere Cursuri acreditate de formare profesionala

macro-training.ro | 0 Comentarii
Macro Training organizeaza cursuri de formator, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, manager de proiect, expert achizitii publice si inspector resurse umane. Cursurile sunt acreditate de ANC si recunoscute de Ministerul Muncii. detalii site »

Scoala si Afterschool pt. limba Germana Apreciere Scoala si Afterschool pt. limba Germana

germanafterschool.ro | 0 Comentarii
Scoala in limba germana, dupa scoala in limba germana, ateliere de creatie limba germana, cursuri limba germana, ateliere limba germana, meditatii copii limba germana, meditatii adulti limafter school germana Bucuresti, limba germana bucuresti, meditatii germana bucures ... detalii site »

Engleza pentru copii Apreciere Engleza pentru copii

followme.ro | 0 Comentarii
Scoala de limbi straine FOLLOW ME ofera cursuri de limba engleza pentru copii prescolari, cursuri de engleza pentru copii aflati la scoala in clasele I-VIII. Cum iti poti ajuta copilul sa invete engleza? Inscrie-l la cursurile de engleza copii organizate de scoala de l ... detalii site »

Psihologie - Institutul Eurocor Apreciere Psihologie - Institutul Eurocor

eurocor.ro/ | 0 Comentarii
Psihologia a fost intotdeauna un domeniu ravnit de foarte multe persoane, dar niciodata atat de accesibil. In intampinarea dorintei dumneavoastra Institutul Eurcor va ofera posibilitatea de a va explora EU-l interior prin intermediul Cursului de Psihologie prin corespon ... detalii site »

Innergame - Dezvoltare Personala Apreciere Innergame - Dezvoltare Personala

http://innergame.ro/ | 0 Comentarii
Blog pentru evolutia personala. Prezinta subiecte pentru marirea creativitatii, comunicarii nonverbale si al limbajului trupului, metode de a elimina timiditatea si blocajele emotionale, solutii pentru a iesi din zona de confort, cat si practici pentru dezvoltarea spiri ... detalii site »

Meditatii online Economie Apreciere Meditatii online Economie

http://lectiadeeconomie.ro | 0 Comentarii
Pregateste-te pentru examenele de Economie pentru bacalaureat si admitere in invatamantul superior, alegand varianta optima: lectia online de Economie - un concept nou de pregatire, ce aduce profesorul de Economie la tine acasa (meditatii online, prin intermediul calcul ... detalii site »

Gradinita Helen Apreciere Gradinita Helen

gradinitahelen.com | 0 Comentarii
Gradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara din Cluj-Napoca, program normal si program prelungit, limba engleza - germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007. Dotari: 5 sali de ... detalii site »

Gradinita Butterfly Apreciere Gradinita Butterfly

gradinitabutterfly.ro | 0 Comentarii
Gradinitele Butterfly - retea acreditata de gradinite particulare si afterschool in Bucuresti : Gradinita Aviatiei - sector 1, Gradinita Baneasa - sector 1, Gradinita Drumul Taberei - sector 6, Afterschool - sector 1, si Gradinita Pipera - zona rezidentiala Pipera detalii site »

Librarie virtuala www.carti-bune.ro Apreciere Librarie virtuala www.carti-bune.ro

carti-bune.ro | 0 Comentarii
Librarie virtuala care va ofera o gama variata de carti din toate domeniile: beletristica, manuale, drept, dezvaluiri, filozofie, psihologie etc. Va asteptam cu drag, sa reveniti, deoarece site-ul se actualizeaza zilnic. Comenzi telefonice: 0722546544/0757319090 www ... detalii site »

Fides, Traduceri si Cursuri Limbi Straine Apreciere Fides, Traduceri si Cursuri Limbi Straine

fidescentre.ro/ | 0 Comentarii
Traduceri autorizate in / din: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, bulgara, ceha, rusa, croata, maghiara, polona, portugheza, slovaca, daneza, olandeza, ucraineana, slovena, suedeza, turca, araba, ebraica, greaca, chineza, coreana, japoneza, persana etc. Fid ... detalii site »

Performante.ro Apreciere Performante.ro

performante.ro | 0 Comentarii
Programe de dezvoltare pentru copii si consiliere pentru parinti: inteligenta emotionala, comunicare eficienta, dezvoltare personala, creativitate si succes social. Autorii programelor: cadre didactice universitare de prestigiu. Saptamanal articole in rubrica Resurse pe ... detalii site »

Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza Apreciere Centrul Pro Erudio- centru de limbi straine, cursuri limba engleza

http://proerudio.ro | 0 Comentarii
Pro Erudio - Centru de Limbi Straine este cel care iti returneaza taxa de examen inapoi daca iti recomanda inscrierea la un examen de limba engleza, pe care nu il promovezi. Pro Erudio accepta maxim 6 cursanti in grupa si ofera cursuri de limba engleza pentru copii si a ... detalii site »

All About Business Apreciere All About Business

http://free-business-tips.info | 0 Comentarii
All about business and information about business .. . totul despre afaceri si imobiliare , cum sa pornesti o afacere profitabila , alte informatii suplimentare , secrete despre afaceri si pe viitor alte multe informatii despre pornirea unei afaceri pe cont propriu ... detalii site »

Engleza pentru Toti Apreciere Engleza pentru Toti

meditatorengleza.com | 0 Comentarii
Stii engleza. Cat de bine? Club de conversatie, pregatire pentru IELTS si atestate Cambridge, meditatii pentru orice nivel in engleza, pregatire pentru interviuri – toate le gasesti aici. Nu conteaza nivelul de la care pornesti, important este unde ajungi si cat de re ... detalii site »

Cursuri Apreciere Cursuri

brightway.ro | 0 Comentarii
Cursuri este un site care informeaza vizitatorii cu privire la cele mai importante evenimente de business din Romania si strainatate. Puteti afla informatii si detalii despre cursuri de dezvoltare personala sau stiru din domeniile afaceri si economie. detalii site »

Cursuri Coafor Canin Apreciere Cursuri Coafor Canin

coaforcanin.ro | 0 Comentarii
Doar la Cluj gasiti singurul curs de calificare pentru meseria, coafor canin , sau groomer numita de alti , cu diplome avizate de Ministerul Muncii si Educatiei. Aceasta meserie de toaletarea cateilor este esentiala patrupedelor asa cum si noi avem nevoie de igiena zil ... detalii site »

Management de Proiect, Achizitii publice, Fonduri europene Apreciere Management de Proiect,  Achizitii publice, Fonduri europene

accedio.ro | 0 Comentarii
Management de Proiect Management de Proiect. Cursul Accedio de management de proiect se adresează celor care doresc să se implice în proiecte de orice natură, sau care deja lucrează în proiecte însă doresc să o facă intr-un mod profesionist. Diploma de manage ... detalii site »

Scoala de Limbi Straine Apreciere Scoala de Limbi Straine

european-freedom.eu | 0 Comentarii
Scoala de limbi straine, European Freedom: cursuri de limba germana, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana, curs intensiv limba italiana personal sanitar, cursuri limba engleza, cursuri limba spaniola, Recunoasterea calificarilor profesionale conform Directivei ... detalii site »

Unite Cultures Through Culture Apreciere Unite Cultures Through Culture

unitecultures.com/ | 0 Comentarii
Ce înseamnă U.C.T.C ? U.C.T.C este un program ce dorește sa aducă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, națională și internațională și să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studenților in vederea dezvoltării perso ... detalii site »

Gradinita Apreciere Gradinita

gradinitapiticotpitesti.ro | 0 Comentarii
Gradinita privata.Gradinita particulara cu program scurt si prelungit.Gradinita functioneaza si ca AfterSchool dar si prin activitati optionale la cerere. Gradinita privata in Pitesti.Gradinita particulara cu activitati extraculiculare si la cerere. detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri