Director web

Solutii software si hardware pentru Supply Chain

Solutii software si hardware pentru Supply Chain Axes Software este una dintre primele companii romanesti specializate in oferirea de solutii software si hardware pentru Supply Chain. Axes Software a dezvoltat solutii complexe pentru urmarirea fluxurilor de productie, aplicatii de gestionare a comenzilor de intrare si iesire si aplicatii de gestionare a transporturilor de marfuri si persoane. O alta aplicatie importanta este aceea de inventariere, ce poate fi folosita atat pentru inventarierea mijloacelor fixe si obiectelor de inventar, cat si pentru invetarierea stocurilor de marfuri - mai ales pentru magazine. Folosind cele mai noi tehnologii in domeniul dezvoltarii de programe si echipamente de ultima generatie, solutiile noastre raspund celor mai exigente cerinte din diferite domenii, cum ar fi: productie, logistica (3PL), curierat, distributie, e-commerce, sanatate, HORECA, lanturi de magazine si altele.

  • Slogan: Calitate
  • Cuvinte cheie: wms, tms, soft wms, soft tms, warehosue management system, transport management system, comanda, factura, inventar, transport, soft transport, wms, tms, soft wms, sistem tms, aplicatie warehouse manag

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Solutii software si hardware pentru Supply Chain'. Administratorii http://www.axessoftware.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Solutii software si hardware pentru Supply Chain'. Administratorii http://www.axessoftware.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.axessoftware.ro/
  • Telefon: +40 (21) 323 13 37
  • Fax: +40 (21) 323 13 37
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Solutii software si hardware pentru Supply Chain

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Solutii software si hardware pentru Supply Chain sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri