Director web

Cabinet Medicina Muncii Iasi

Cabinet Medicina Muncii Iasi Asistenta medicala profilactica: - examene medicale la angajare constind in eliberarea avizului de aptitudine in munca, contraindicatii pentru diversele meserii. - examene medicale de adaptare a noilor angajati si reprofilati profesional, unde este cazul. - controlul medical periodic cu recomandare de investigatii suplimentare in functie de expunerea profesionala individuala, finalizare prin eliberarea fisei de aptitudine in munca pentru fiecare salariat. - examen medical al persoanelor cu boli profesionale, boli legate de profesiune, bolnavi cronici (boli obisnuite), urmarirea recuperarii si readaptarii in munca a celor cu accidente de munca, boli profesionale, boli obisnuite. - avizarea concediilor medicale si raportarea acestora la nivelul Autoritatii de Sanatate Publica, conform legislatiei in domeniu. - intocmirea raportului privid bilantul starii de sanatate a salariatilor catre angajator si transmiterea informarii statistice la Autoritatea de sanatate publica .

  • Slogan: Vreti sa nu va puneti angajatii pe drumuri ?
  • Cuvinte cheie: medicina muncii iasi, medicina, muncii, iasi, cabinet, medicina muncii in iasi, servicii medicina muncii iasi, medic medicina muncii iasi, cabinet medicina muncii din iasi, firme de medicina muncii ia

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cabinet Medicina Muncii Iasi'. Administratorii http://www.medmuniasi.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cabinet Medicina Muncii Iasi'. Administratorii http://www.medmuniasi.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.medmuniasi.ro
  • Telefon: 0722.620.602
  • Fax: 0745.070.907
  • Judet: Iasi
  • Localitate: Iasi
  • Adresa: Aleea Tudor Neculai 131A

Nici un comentariu pentru Cabinet Medicina Muncii Iasi

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cabinet Medicina Muncii Iasi sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri