Director web

Dr Cristea chirurg ortoped

Dr Cristea chirurg ortoped Tratamentul artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al ecografiei aparatului locomotor si preventia displaziei de sold la nou-nascut si sugar, expert in Ortopedie si Traumatologie din 2011, profesorul doctor Docent Stefan Cristea a efectuat peste 10,000 de operatii combinand autoritatea in chirurgia genuchiului cu chirurgia minim invaziva: artroscopii de genunchi, reconstructii ligamentare, mozaicplastii, artroscopii de umar cu corectii chirurgicale complexe, artroplastii totale de sold si revizii de artroplastii totale de sold, artroplastii totale de genunchi si revizii de artroplastii totale de genunchi, expert in chirurgia diformitatilor piciorului (monturi), osteosinteze ale fracturilor, chirurgie reconstructiva a tumorilor aparatului locomotor, corectia diformitatilor vertebrale.

  • Cuvinte cheie: artroscopie, Stefan Cristea, Doctorul Cristea, Dr Stefan Cristea, chirurg ortoped Stefan Cristea, menisc, operatie menisc, atroplastie, artroscopie, chirurgia hallux valgus, monturi, chirurgia coloane

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dr Cristea chirurg ortoped'. Administratorii http://www.ortopedchirurg.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dr Cristea chirurg ortoped'. Administratorii http://www.ortopedchirurg.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.ortopedchirurg.ro
  • Telefon: 0756144732
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Sos Pantelimon Nr 340 – 342

Nici un comentariu pentru Dr Cristea chirurg ortoped

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dr Cristea chirurg ortoped sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri