Director web

RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala

RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala RMN DIAGNOSTICA se mandreste cu o echipa profesionista si cu deosebita grija si intelegere fata de pacienti. Fiecare membru este pregatit in a va oferi servicii de calitate la standarde inalte, astfel incat vizita dumneavoastra in cabinetul nostru sa fie una placuta si relaxata. Saptamanal echipa noastra se intalneste pentru a ne asigura ca sugestiile si comentariile dumneavoastra, atat cele bune, cat si cele critice sunt discutate si luate in considerare. Acest lucru ne ajuta mult in ridicarea standardelor profesionale. Dorim ca vizita dumneavoastra sa fie mai mult decat o simpla investigatie, un loc unde vi se acorda toata atentia, unde sunteti stimat si apreciat, un loc unde vi se ofera servicii medicale corecte si complete. Pentru a beneficia de investigatii profesionale, va invitam sa alegeti una din filialele RMN Diagnostica : http://www.rmn-diagnostica.ro/echipa-rmn-diagnostica-sibiu , http://www.rmn-diagnostica.ro/echipa-rmn-diagnostica-brasov

  • Cuvinte cheie: rmn, rezonanta magnetica, rmn sibiu, rmn brasov, centre imagistica medicala, rmn cord, rezonanta magnetica, radiologie, medici radiologi, neurochirurgie,neurologie, ortopedie, oncologie brasov, radiot

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala'. Administratorii http://www.rmn-diagnostica.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala'. Administratorii http://www.rmn-diagnostica.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.rmn-diagnostica.ro
  • Telefon: 0269243121
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul RMN Diagnostica - centru de imagistica medicala sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri