Director web

Cruce farmacie

Cruce farmacie SC TECHNO FUSION SRL este o companie cu capital integral privat, producător de PANOURI VIDEO RGB şi panouri publicitare cu tehnologie LED cu animaţie şi text, în orice dimensiune şi culoare. Vă punem la dispoziţie produse de înaltă calitate, la standarde europene. Produsele noastre se adresează cu precădere clienţilor ce vor să iasă în evidenţă, ce vor să se facă cunoscuţi. Experienţa dobândită pe parcursul anilor, utilajele profesionale din dotare precum şi spaţiile proprii de producţie (peste 1500 mp) garantează calitatea desăvârşită a lucrărilor, timp de execuţie minim şi preţuri competitive. Tratând cu multă responsabilitate şi profesionalism fiecare fază de producţie reuşim să oferim clienţilor dinamism, animaţie şi un “strop” de strălucire.

  • Cuvinte cheie: cruce farmacie, panouri video

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cruce farmacie'. Administratorii http://www.technofusion.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cruce farmacie'. Administratorii http://www.technofusion.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.technofusion.ro
  • Telefon: +4 0727-737-619
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Iasi
  • Localitate: Valea Lupului
  • Adresa: Str. Privighetoarea nr. 5(lângă dealer Dacia – Caremil)

Nici un comentariu pentru Cruce farmacie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cruce farmacie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri