Director web

Farmacia online Rodica

Farmacia online Rodica Farmacia Rodica comercializeaza online produse OTC: suplimente nutritive, cosmetice, ceaiuri, medicamente, produse pentru slabit si aparatura medicala. Daca preferi mediul online pentru cumparaturile tale urmareste oferta zilei din farmaciarodica.ro si vei economisi timp si bani pentru sanatatea familiei tale. In farmaciarodica.ro gasesti produse farmaceutice pentru orice sezon si pentru orice afectiune care iti da batai de cap. Puteti alege terapiile alternative folosind produse bio de la producatori precum Santo Raphael, Dacia Plant, Nature\'s Way, Alevia, tincturi si bittere medicinale, ceaiuri naturale produse de Ad Natura, Fares sau puteti alege o medicatie dupa localizare sau dupa afectiune folosind medicamente de la producatori renumiti precum Vita Care, Medica, Walmark, Zdrovit, Doppelherz, Cosmopharm.

  • Cuvinte cheie: suplimente nutritive, cosmetice, ceaiuri, medicamente, produse pentru slabit

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Farmacia online Rodica'. Administratorii http://www.farmaciarodica.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Farmacia online Rodica'. Administratorii http://www.farmaciarodica.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.farmaciarodica.ro
  • Telefon: 0231512198
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Botosani
  • Localitate: Botosani
  • Adresa: str. Sucevei, nr.5 Botosani

Nici un comentariu pentru Farmacia online Rodica

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Farmacia online Rodica sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri