Director web

SALA FITNESS SECTOR 3

SALA FITNESS SECTOR 3 Clubul este in primul rand una dintre cele mai moderne sali de fitness din Bucuresti situat la numai 5 minute de Piata Unirii, locatia dispune de o gama variata de rute de acces. Zona Zepter este printre cele mai cunoscute repere din capitala. Accesul spre sala de fitness se face direct de pe bulevardul Unirii, prin spatele cladirii vechi a Postei Vitan sau de pe calea Dudesti.

  • Slogan: Incarca-te cu Oxigen! Vino la cea mai performanta sala de fitness din sectorul 3 in Vitan si alege cel mai avantajos abonament de fitness si bodybuilding!
  • Cuvinte cheie: sala fitness, sala fitness sector 3, bodybuilding, sala fitness vitan, sala fitness unirii, sala fitness zepter

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'SALA FITNESS SECTOR 3'. Administratorii http://www.oxygenclub.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'SALA FITNESS SECTOR 3'. Administratorii http://www.oxygenclub.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.oxygenclub.ro
  • Telefon: 0720044867
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Clubul este in primul rand una dintre cele mai moderne sali de fitness din Bucuresti situat la numai 5 minute de Piata Unirii, locatia dispune de o gama variata de rute de acces. Zona Zepter este printre cele mai cunoscute repere din capitala. Accesul spre sala de fitness se face direct de pe buleva

Nici un comentariu pentru SALA FITNESS SECTOR 3

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul SALA FITNESS SECTOR 3 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri